top_880.gif

Start Däck Fälgar och Tillbehör Verkstad Däckassistans Delbetalning Om Oss
top_personbil-2.jpg

Hitta rätt däck

Personbilar Lastbilar Entreprenad Motorcycklar Trädgårdsmaskiner

Personbilar

logos_personbil.png

Däckjanne erbjuder ett brett sortiment av däck för personbilar. Vi är specialister på Continental och har hela deras program Anledningen till detta är att Continental är ledande inom segmentet och placerar sig alltid i topp i internationella och oberoende däcktester. Vi har givetvis också dina favoritdäck från Bridgestone, Michelin, Barum, Nankang. Nedan visas Continentals populäraste och bästa däck.

ContiPremiumContact5.png

Continental

ContiSportContactTM 5

ContiSportContactTM 5

Sportigt däck i dimensioner för både för personbilar och

sportigare SUV:ar.

Ett självklart val för dig som kör en prestandabil och efterfrågar

lite sportigare egenskaper. Den nya gummiblandningen

och stomkonstruktionen ger ett lågt rullmotstånd samt

en svalare gång som innebär längre livslängd. Mönsterdesign

som ger precis styrrespons, korta bromssträckor och

säkert grepp på både torra och regnvåta vägbanor.

Mer info på tillverkarens hemsida...

ContiPremiumContact5.png

Continental

ContiPremiumContactTM 5


ContiPremiumContactTM 5

Det nya ContiPremiumContact™5 är förfinat och förbättrat på en lång rad punkter. Sammantaget är det ett ännu säkrare däck som dessutom erbjuder lägre rullmotstånd och längre livslängd än förgångaren.

Mer info på tillverkarens hemsida...

contiicecontact.jpg

Continental

ContiIceContact

ContiIceContactTM.  med nya helt unika dubbar.

ContiIceContactTM. är ett helt nytt och till många delar unikt dubbdäck. Mycket hög säkerhetsnivå på svåra och förädiska vintervägar med snö och is. I jämförelse med den mångfaldiga testvinnande föregångaren är bland annat bromsförmågan på is förbättrad med fantastiska 11%. Däcket har en ny dubb som vi kallar Brilliant Plus som genom sitt hundbensformade stift har längre greppkanter. Dubben är dessutom förankrade i däcket på ett helt unikt sätt. Detta innebär att dubbens vinkel mot underlaget bibehålls optimalt vid exempelvis en inbromsning och ger säkrare grepp. En blivande testvinnare!

Mer info på tillverkarens hemsida...

contivikingcontact_5.jpg

Continental

ContiVikingContactTM 5

ContiVikingContactTM 5

Utmärkt bromsprestanda tack vare innovativ slitbaneteknik. Kombination av många greppande kanter, sajpningar och upphöjda spår ger säkrare körning i blött väglag. Modern gummiblandning av nordisk typ ger fantastisk drag- och bromskraft på snö och is. Asymmetrisk mönsterdesign gör att däcket fungerar optimalt tillsammans med bilens elektroniska säkerhetssystem. (ABS/ESC)

Mer info på tillverkarens hemsida...

contipremiumcontact2.gif

Continental

Premium Contact 2

Ett däck för dig med modern bil med standardmotor. Däcket ger komfort, körupplevelse och mycket hög säkerhet. För dig som kör mycket, både långt och kort. Mönsterdesign som ger minskad risk för vattenplaning och säkert grepp både på torrt och vått.

Dimensioner i 14-19 tum

Hastighetsklass T, H, V, W och Y.

contisportcontact_3p.gif

Continental

Sport Contact 3

Continental utvecklade ContiSportContact 3 för föraren av sportiga bilar med krävande prestanda. Detta högteknologiska däck har mycket kort bromssträcka och förbättrat grepp i vått underlag. ContiSportContact 3 finns i en mängd storlekar och har blivit godkänt som originaldäck hos många kända sportbilstillverkare.

För dig med modern och motorstark bil som kör mycket och gärna, ofta långa sträckor. Ett däck med lite mer sportiga prestanda. Precis styrrespons och säkert grepp. Mycket bra både på torrt och vått.

Dimensioner i 15-22 tum.

Hastighetsklass: H, V, W, Y & Z

 

contiecocontact_3.gif

Continental

Eco Contact 3

För de lite mindre och äldre bilarna. För dig som kör lokal och blandad körning, ofta korta avstånd. Ett modernt däck med lågt rullmotstånd och bra grepp.

Dimensioner i 13-15 tum.

Hastighetsklass: T, H & V

contisportcontact_5p.gif

Continental

Sport Contact 5P

ContiSportContact™ 5 P - säkerhet för sportiga bilar, ger maximal körglädje bakom ratten.

Den nyaste innovationen från Continentals experter. Ett höghastighetsdäck som ger maximal säkerhet och körglädje för alla sportbilar.

ContiSportContact™ 5 P är individuellt utvecklade för att fungera optimalt vid montering på fram- respektive bakaxel. Med precis stryrning och maximalt grepp under alla förhållanden, levererar däcken, och därmed också bilen sin fulla potential på vägen.

ContiSportContact™ 5 P går inte bara snabbt - det stannar snabbt också. Däcket är därför rekommenderat av ledande experter.

ContiSportContact™ 5 P finns tillgängligt från 18 tum och uppåt.

Speed index ZR
Rim diameter in inches 18 - 23

continental.JPG Däckjanne - Däck och Fälg i Holmsund Järnvägsgatan 5 · 913 35 HOLMSUND
090 - 231 11 · Epost: info@dackjanne.se, Org: 556298-3816