Däck till MC, ATV & Trädgårdsmaskiner

Motorcyklar

Hos Däckjanne kan du få nya däck även till din motorcykel, moped, scooter, vespa, ATV, terrängfordon, QUAD/fyrhjulingar mfl. Det finns många bra råd som man bör lyda när man ska glida säkert fram längs vägarna på sin MC. Här är några absoluta måsten:

  • Använd alltid rätt lufttryck i däcken enligt uppgifterna i mc:ns instruktionsbok. Eller varför inte låta oss fylla dina däck med nitrogen!
  • Kontrollera lufttrycket när däcken är kalla. För högt tryck kan minska däckets kontaktyta med vägen och ge ett sämre grepp. För lågt tryck kan orsaka sprickor i däcksidan, ofta osynliga eftersom de uppstått på insidan.
  • Även motorcykeldäck ska köras lugnt och försiktigt de första 15-20 milen. Speciellt viktigt om bara ett av två däck bytts ut och för att få ett mer likartat uppträdande.

Hos Däckjanne får du kunskapen, snabbheten och kvaliten när du lämnar in din motorcykel, vespa, cross, moped eller QUAD / ATV för däckbyte. Ring oss på 090-231 11 för byte!

Trädgårdsmaskiner

Precis som det är viktigt för säkerheten att ha bra däck på bilen så gäller samma sak för dina trädgårdsmaskiner och redskap. Detta inkluderar även barnvagnen.

Varför det är viktigt med bra däck på Skottkärran

Ofta tar man inte speciellt stor notis om ett däck på en skottkärra och det kan verkligen straffa sig. Om det är ett dåligt däck på skottkärran och om det är dåligt pumpat kan det bli mycket jobbigt att styra skottkärran. Om det är tunga saker man lastat på skottkärran kan det till och med bli så jobbigt att man får ge upp och ställa undan kärran. Det är tråkigt när det händer och är egentligen inte meningen med en skottkärra. Kärran skall vara till hjälp och göra att man klarar av att transportera tunga saker som man egentligen inte orkar bära.

Våra omdömen

Däckassistans i hela Västerbotten

När olyckan är framme!

Vid punktering eller annan däckskada

Servicetelefon med 24 h dygnet runt jour

Professionella däckexperter med många års kunnande

N
Vi erbjuder förmånlig delbetalning från Santander

När det är dags att bromsa kan du lita på oss

Däckjanne – Proffs på Däck & Fälg

Däckjanne AB
Järnvägsgatan 5
913 35 HOLMSUND

Mån - Fre
07:00-16:30