Lätta fordon

Däck till motorcyklar, personbilar, släpvagnar och trädgårdsmaskiner.

Däck lätta fordon

Lätta fordon har en totalvikt om totalt 3500 kg. Hit räknas lätta lastbilar, personbilar och motorcyklar. DäckJanne erbjuder ett brett sortiment av bildäck och motorcykelsdäck och är specialister på Continental med hela deras program. Continental är ledande inom segmentet och placerar sig alltid i topp i internationella och oberoende däcktester. Vi har givetvis också däck från Gislaved, Nokian, Michelin, Bridgestone, Goodyear, Yokohama och Point S.

Vi har däck till:

Alla typer av personbilar.
Lätt lastbil med en totalvikt på högst 3500 kg.

Däck till motorcykel, fyrhjuling och trädgårdsmaskiner

Hos DäckJanne kan du få nya däck till din motorcykel, moped, scooter, vespa, ATV, terrängfordon, QUAD/fyrhjulingar mfl. Vi har ett stort lager motorcykeldäck för snabb leverans och montering. Minsta tillåtna mönsterdjup på motorcyklar är 1,0 millimeter.

Däck för alla säsonger

Ett bra däck räddar liv. DäckJanne erbjuder ett brett sortiment av däck för personbilar, både sommardäck och vinterdäck. Välj bland dubbdäck, friktionsdäck och allrounddäck, ja vi har personbilsdäck för alla lägen och väder. De flesta modeller finns i vår verkstad för snabb leverans och montering.

Däckbyte personbil

Läs mer om våra däckbyten för lätta fordon här.

Vill du boka tid hos oss?
Vi finns några knapptryck bort.

Och för dig som vill prata med oss på telefon finns vi på 090-231 11