Bussdäck

Hos DäckJanne hittar du ett brett sortiment av bussdäck som tål hög belastning och som har bra köregenskaper.

Vi kan bussdäck

Långfärdsbussar behöver utrustas med däck som delar liknande egenskaper med de som används på lastbilar. Dessa däck måste vara säkra, bränsleeffektiva och speciellt anpassade för de nordiska väderförhållandena. En balans mellan prestanda, säkerhet, ekonomi och miljöhänsyn är avgörande för detta val. Dessutom är ljudnivån från däcken en väsentlig faktor att ta hänsyn till eftersom den påverkar passagerarnas upplevelse av en behaglig resa.

Bussdäck som håller

Bra däck är helt avgörande, särskilt när vinterhalvåret gör sitt intåg och vägarna blir tuffare att tackla. Ett bussdäck måste stå pall för de utmanande förhållandena som uppstår vid många start och stopp under färd. Hos oss finner du bussdäck som är konstruerade för att hantera dessa påfrestningar på ett utmärkt sätt. Vårt sortiment innefattar däck från Continental, Michelin och Nokian och regummerade alternativ från Däcknor och Colmec.

Vi har lastbilsdäck av högsta kvalitet för omgående montering

Vinterdäck till bussar

Säkerheten är av högsta prioritet på vintergator och därför är vinterdäck på bussar av stor betydelse. Ett bra vinterdäck ger överlägset bäst grepp och kontroll på snöiga och isiga vägar vilket minimerar risken för olyckor och ökar säkerheten för både passagerare och förare. Därför är användningen av vinterdäck en absolut nödvändighet för att garantera säkra bussresor under vintermånaderna. Många bussdäck har vi på lager för omgående leverans och montering.

Vi erbjuder

Förebyggande översyn av din fordonsflotta enligt överenskommen plan.

Nya bussdäck från Continental, Michelin och Nokian och regummerat från Däcknor och Colmec.

Dygnet-runt-jour, varje dag-året om, både längs vägen och i vår verkstad.

Övervakning och utvärdering av däckrelaterade kostnader.

Har du frågor om bussdäck?
Vi finns några knapptryck bort.

Och för dig som vill prata med oss på telefon finns vi på 090-231 11