Däckförvaring

Hos oss vilar däcken tryggt och i optimala förhållanden.

Däckhotell i Umeå

Optimera förvaringsutrymmet hemma genom att checka in dina däck på vårt däckhotell. Hos oss vilar däcken för 500 kr / säsong.

Vi kontrollerar lufttryck och mönsterdjup.
Dina däck förvaras i rätt temperatur vilket ökar däckens livslängd.
Vi rengör däcken från vägsalt, sten och grus vilket optimerar gummits egenskaper.
Vi sköter däckbytet, balansering och hanteringen av dina däck. Låt oss smutsa ner oss istället för dig.
Vi är försäkrade mot inbrott och bränder. Här vilar dina däck tryggt.

Däckhotell från 500kr per säsong i Umeå

Fördelar med DäckJannes däckhotell

Däckförvaring hos DäckJanne är inte bara populärt utan också skonsamt för kropp & knopp och dessutom frigör du utrymme hemma. Här förvaras däcken i rätt och jämn temperatur och tvättas inför förvaring. Vi kontrollerar både mönsterdjup och däckets skick så att du inför utcheckning får aktuell status och kan köra säkert. Är däcken slitna och obrukbara efter en säsong så sätter vi på nya däck som passar dina behov. Vi erbjuder även lagning av däck samt vaxning och polering.

Däckförvaring för långliggare

Förvara däcken temporärt eller låt de ligga säsong efter säsong hos oss. Här förvaras däcken torrt och mörkt och vi hör av oss till dig när det är dags för däckskifte. Långsiktigt har det visat sig vara en bra affär för våra kunder med en däckförvaring av hög kvalitet. Vi har hjälpt Umebor sedan 1983 och vet vad som fungerar.

Kontakta oss om du har frågor om däckhotell

Hör av dig till oss på DäckJanne om du har funderingar eller frågor om vårt däckhotell eller om du vill kombinera däckhotell och däckskifte.
Vi vill göra det enkelt för dig som har ett fordon och som är i behov av däckförvaring. Har du köpt nya däck hos oss kan vi även förvara dina gamla däck.

Vill du boka tid hos oss?
Vi finns några knapptryck bort.

Och för dig som vill prata med oss på telefon finns vi på 090-231 11