Däckbyte tunga fordon

Däcbyte och däckreparation på alla typer av tunga fordon.

Service och reparation

DäckJanne är en pålitlig och erfaren aktör inom däckbranschen som specialiserar sig på att erbjuda omfattande däcktjänster för en mängd olika tunga fordon. Vi erbjuder däckbyte på lastbilar, bussar, skogsmaskiner och andra typer av tunga fordon. Vi utför även däckreparationer och däckbyten på plats ute hos dig om du inte har möjlighet att ta dig till vår verkstad.

Vi förstår vikten av att ha säkra och pålitliga däck på tunga fordon för att säkerställa effektiv transport och passagerarkomfort. Våra erfarna tekniker utför snabba och effektiva däckbyten för att hålla dina fordon i toppskick.

Förebyggande underhåll

Vi erbjuder däckrotation, balansering och justering för att säkerställa att dina däck slits jämnt och ger optimal prestanda. Förebyggnade service och däckunderhåll förlänger livslängden på dina däck.

Kom ihåg att vi kan ta oss till dig om du har svårigheter att ta dig till oss. Både däckreparationer och däckbyten kan vi utföra i svåråtkomlig terräng vilket spar dig värdefull tid och minimerar nedetid för dina fordon.

Däckjour tunga fordon

Vid oväntade händelser finns vi alltid här för dig. Ingen betalning behöver ske på plats utan skickas till vår verkstad. Vår däckjour är speciellt utformad för företagare som vill undvika onödig nedtid i deras fordonsflotta.

Vi hjälper dig året om under dygnets alla timmar. Har du blivit stående längs vägen, ring 070-299 95 76.

Vi erbjuder löpande serviceavtal!
Hör av dig för mer information.

Och för dig som vill prata med oss på telefon finns vi på 090-231 11