Däckservice

Allt från reparation till förebyggande däckunderhåll.

Däckreparation och service

För oss är kvalitet och säkerhet viktigt och det är därför vi är anslutna till Sveriges största kedja för däck & fälg, Däckteam.

Vi fixar punkteringen

Däckreparation är en viktig del av underhållet och syftar till att förlänga livslängden och säkerheten på dina däck. När ditt däck blir punkterat eller skadat på något sätt är det viktigt att snabbt åtgärda problemet. Här får du all den service och kunskap när det gäller däck och fälg som du kan tänka dig. Det går snabbt och med hög kvalité. Vi använder den senaste utrustningen för att du som kund ska känna dig säker på vägen.

Balansering och riktning av fälg

Känner du vibrationer i ratten eller skakar passagerarsidans nackstöd när du kör? Detta kan bero på att något av hjulen troligtvis hamnat i obalans. Däckbalansering och riktning av fälg bör göras inför varje säsong och går snabbt att utföra. Vi monterar små vikter på däcken och ser vi till att däcken hamnar i balans igen. Vi använder den senaste tekniken för bäst resultat.

Däck till tunga fordon såsom lastbilsdäck, traktordäck, däck till skogsmaskiner och hjullastare hittar du hos DäckJanne
Sedan 2023 hittar ni oss även på Teg i Umeå vid Bilbolaget

Vår däckverkstad på Teg i Umeå

Sedan 2023 hittar ni DäckJanne vid Bilbolaget på Verkstadsgatan 11. Vår däckverkstad på Teg i Umeå är specialister på däckservice för tunga fordon. Här utför vi däckservice på lastbilar, bussar och entreprenadmaskiner. Vår däckverkstad på Teg är specialiserad på tunga fordon.

Däckservice tunga fordon

Balansering
Däckbyten
Montering
Däckreparation

Vår däckverkstad i Holmsund

På vår däckverkstad på Järnvägsgatan 5D i Holmsund arbetar vi med alla typer av fordon. Här utför vi däckservice på personbilar, motorcyklar, trädgårdsmaskiner m.m.

Däckservice lätta fordon

Balansering
Däckbyten
Montering
Däckreparation
Hjulinställning
Däckförvaring

Vill du boka tid hos oss?
Vi finns några knapptryck bort.

Och för dig som vill prata med oss på telefon finns vi på 090-231 11